Waar zijn Delft Fringe makers te zien? .

01 juli 2024

Delft Fringe Festival 2024 zit erop, maar de makers die te zien waren spreiden hun vleugels en zijn nog volop op andere plekken te zien! We zetten een aantal mooie optredens voor komende periode voor je op een rij:  

Oudail el Omari

Tijdens de opening van Delft Fringe Festival in Theater de Veste dit jaar was Oudail el Omari met zijn voorstelling Hijra te zien. Een poetische en muzikale migratiereis van oost naar west. Op donderdagavond 11 juli is hij te opnieuw te zien in DOK Voorhof. Entree is gratis.

Meer informatie over Hijra in DOK

Ear to the Earth Ensemble

In 2023 won het Ear to the Earth Ensemble de Delft Chamber Music Award. Deze award wordt elk jaar uitgereikt op het Delft Fringe Festival en is een aanmoedigingsprijs voor jong muzikaal talent. Met het winnen van deze prijs krijg je een plek op het Delft Chamber Music Festival. Op 1 augustus speelt het ensemble in het Voorhuis, als onderdeel van de Jong Talent route. 

Bekijk de Jong Talent route

Hein Baljet Ontzettende Hits

Hein Baljet lanceerde op Delft Fringe Festival maar liefst 8 keer zijn nieuwe muziakalbum met ontzettende hits. Van 15 t/m 18 augustus is hij weer te zien, maar nu op Sonsbeek Theater Avenue in Arnhem.

Website Sonsbeek

Wouter Haaksema

Wouter Haaksema is Christen en homoseksueel. In zijn voorstelling 'Bedankt voor het luisteren' vertelt hij over het innerlijke conflict dat dit oplevert als hij in zijn kerkgemeenschap te horen krijgt dat een huwelijk iets is tussen God, man en vrouw en níet tussen man en man. Op 14 september is hij met zijn voorstelling te zien in Utrecht op het HolyBe festival voor lhbtiqa+ christelijke jongeren tussen de 15 en 30 jaar.

Website HolyBe

Mystha Mandersloot

Mystha Mandersloot won de publieksprijs van 2023 met de voorstelling ABORTUSVERHALEN. Dit jaar ging ze op Delft Fringe Festival in premiere met haar nieuwe voorstelling, Verhalen van Verwekkers, dat een onderzoek toont naar abortuservaringen van (ex)partners, verteld door ervaringsdeskundigen. In 2025 is de voorstelling maar liefst drie keer te zien bij Theater Kikker in Utrecht. Op 8, 9 en 10 januari. En op 4 februari in Zaal 3 in Den Haag. 

Kaartverkoop Theater Kikker

Agenda

  • 11 juli - Oudail el Omari - DOK Voorhof Delft - tickets
  • 1 augustus - Ear to the Earth Ensemble - Delft Chamber Music Festival - tickets
  • 15 t/m 18 augustus - Hein Baljet -  Sonsbeek Theater Avenue in Arnhem - tickets
  • 14 september - Wouter Haaksema - HolyBe in Utrecht - tickets
  • 8, 9 en 10 januari - Mystha Mandersloot - Theater Kikker in Utrecht - tickets
  • 4 februari 2025 Mystha Mandersloot - Zaal 3 in Den Haag - tickets

Foto: Hein Baljet op Delft Fringe Festival 2024. Fotograaf: Jurjen Bolsenbroek.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers